SKLADIŠTENJE STVARI – ATLAS BEOGRAD

USLUŽNO SKLADIŠTE ZA STVARI

Potrebno vam je sigurno i pouzdano skladištenje stvari? Naša kompanija za selidbe Beograd vam nudi profesionalne usluge skladištenja stvari sa posebnim fokusom na zaštitu vaših dragocenosti. Bezbednost vaših stvari tokom čuvanja u magacinskim prostorima je prioritet!

Razumemo koliko su vaše stvari važne za vas, zato pružamo visokokvalitetne usluge skladištenja stvari koje garantuju sigurnost i zaštitu. Bez obzira da li vam je potrebno skladištenje tokom selidbe kada niste u mogućnosti da u datom momentu preselite sve neophodne stvari, renoviranja ili jednostavno želite osloboditi prostor u vašem domu, Atlas selidbe Beograd su tu da vam pomognu i obezbede magacinski prostor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kada je u pitanju skladištenje stvari, ne želite preuzimati rizik. Naša kompanija pruža sigurno, pouzdano i stručno odlaganje stvari u magacin, gde će se vaše dragocenosti držati u kontrolisanim uslovima i pod nadzoromm. Kontaktirajte Atlas agenciju za selidbe Beograd kako bismo vam obezbedili prostor za čuvanje vaših predmeta, uz mogućnost pristupa kad god vam je potrebno. Vaše poverenje je naš imperativ, i garantujemo da ćete biti zadovoljni našim uslugama skladištenja stvari!

skladistenje-stvari

Mi vršimo transport nameštaja i drugih predmeta do magacina za skladištenje stvari sa našim specijalizovanim vozilima za ove tipove prevoza i u te svrhe koristimo:

Koji su opremljeni svom potrebnom opremom, kako bi vaše dragocenosti bile bezbedne tokom transporta.

POGODNOSTI KOD SKLADIŠTENJA STVARI

Naša agencija za selidbe Beograd veoma često dobija povratne informacije od svojih klijenata prilikom preseljenja kako imaju problem za privremeno skladištenje stvari i iz tog razloga smo uspostavili saradnju sa magacinima za odlaganje predmeta na duži i kraći vremenski period koji su uređeni po visokim standardima.

Ukoliko vam je potrebno skladištenje stvari zbog:

Ili iz nekog drugog razloga, odlaganje stvari u magacin vam pruža različite pogodnosti i benefite.

Sigurnost na prvom mestu - Naše skladište za stvari je opremljeno najmodernijom sigurnosnom opremom kako bismo osigurali da su vaše dragocenosti zaštićene 365 dana u godini. Video nadzor, alarmni sistemi i kontrola pristupa samo su neki od načina na koje osiguravamo vaš mir i bezbrižnost. Magacinske police su napravljene od čvrstih materijala i velike izdržljivosti.

skladiste-za-stvari

Klimatizovano skladištenje stvari - Svestrani sadržaji za skladištenje stvari omogućavaju nam da prilagodimo klimatizaciju prema vašim potrebama. Bez obzira da li skladištite osetljive predmete, umetnička dela ili nameštaj, održavamo idealne uslove kako bismo sprečili bilo kakvo oštećenje.

Fleksibilni kapaciteti - Bez obzira na obim vaših predmeta, imamo različite opcije skladištenja stvari koje se mogu prilagoditi vašim potrebama. Naši kapaciteti su skalabilni, što znači da nećete plaćati više nego što vam je potrebno.

Organizacija i inventar - Naš sistem označavanja i inventara omogućava nam da lako pratimo svaku stavku koja je poverena našem čuvanju. Obezbeđujemo transparentnost i jednostavan pristup vašim stvarima kad god to poželite.

Vi donosite odluku o vremenskom periodu skladištenja stvari, a mi vam obezbeđujemo prostor koji može da primi kompletan nameštaj iz vašeg stana ili kancelarije do sitnih komadnih predmeta.

PROCES SKLADIŠTENJA STVARI

Besplatna procena - Naša usluga skladištenja stvari započinje besplatnom procenom kako bismo odredili potreban prostor za odlaganje vaših dragocenosti na paletne regale u magacinu i pružili vam tačnu ponudu korišćenja za određeni vremenski period.

Prijem stvari u skladište - Prilikom prijema vaših predmeta, pravi se popisna lista na kojoj su zavedene sve stavke koje odlažete na čuvanje, po kojoj se posle preuzima vaš inventar. Popisnu listu obavezno čuvajte.

Profesionalno pakovanje - Naš tim iskusnih pakera obezbediće da vaše stvari budu pravilno spakovane u kartonske kutije za selidbe i zaštićene pre i tokom transporta do skladišta stvari, tako da se ne morate brinuti da će se nešto oštetiti ili polomiti.

Bezbedan transport - Vaše stvari će biti bezbedno transportovane do skladišta uz pomoć našeg pouzdanog transportnog tima. Za prevoz koristimo specijalizovana vozila kao što su kamion ili kombi za selidbe.

iznajmljivanje-skladista

Demontaža i montaža - Ukoliko posedujete glomazne elemente za koje je potrebno da se izvrši demontaža, a posle i montaža, nemojte se brinuti, mi imamo stručno osoblje, specijalizovano za ovu vrstu posla. Bilo da su u pitanju kuhinje, garderobni ormani, vitrine, mi ćemo demontažu i montažu obaviti na stručan način.

Skladištenje na duži vremenski period - Ako vam je potrebno skladištenje stvari na duži vremenski period, možete se osloniti na nas. Vaše stvari će biti pažljivo čuvane i lako dostupne kad god poželite da ih preuzmete.

Ukoliko su vam neki elementi suvišni i ne želite bespotrebno da ih skladištite, mi vršimo i odnošenje starog nameštaja na reciklažu, deponiju ili drugu željenu lokaciju ukoliko ih nekome poklanjate, donirate, prodajete...

SEZONSKO SKLADIŠTENJE STVARI

Angažovanje agencija za selidbe je veoma često kod sezonskog skladištenja stvari, a to su uglavnom bašte kafića i restorana, auto gume, plovna vozila kao što su čamci, gliseri, kajaci, zatim razne vrste montažnih bazena, motori, skuteri, kvadovi, bicikle, trotineti, skije, bordovi i ostalo. Mnoga oprema sezonskih sportova nam kući zauzuma previše prostora van sezone njihovog korišćenja, pa je najbolje rešenje njihovo odlaganje u magacine na čuvanje do početka nove sezone.

SKLADIŠTENJE NAMEŠTAJA

Skladištenje nameštaja se najčešće obavlja prilikom renoviranja ili selidbe stanova ili poslovnih prostora. Kod preseljenja u novi stan dok se obavljaju građevinski radovi, a vi nemate gde da smestite novi nameštaj, jedno od najboljih rešenja je privremeno skladištenje nameštaja. Takođe prilikom preseljenja u manji stan, prinuđeni smo da odložimo višak stvari koje ne možemo smestiti. Nameštaj nije preporučljivo skladištiti u podrume gde ima vlage kako ne bi došlo do truljenja, ili oštećenja od strane glodara, a naročito ako se radi o unikatnim predmetima koji imaju veliku vrednost, jer se tako može doći do trajnog oštećenja gde čak ni restauracija ne može biti od velike koristi. Kod skladištenja nameštaja je preporučljivo izvršiti njegovu demontažu, kako bi se lakše preneo i zauzeo što manje prostora u magacinu. Demontažu i montažu svakako treba uraditi stručno lice, kako ne bi došlo do oštećenja.