O NAMA – ATLAS AGENCIJA ZA SELIDBE

Naša misija traje već punih 10 godina, agencija za selidbe Atlas je u početku radila lokalna preseljenja na teritotiji Beograda i učestvovali smo u preseljenju brojnih porodica, studenata, penzionera i poslovnih prostora u svim Beogradskim opštinama. Kako je vreme prolazilo mi smo rasli i proširili svoj posao na teritoriju cele Srbije, tako da danas obavljamo i međugradske selidbe između svih gradova u našoj zemlji.

selidbe atlas logo
selidbe atlas logo

Kako bi naši klijenti bili zadovoljni našim uslugama, investirali smo u vozila i dodatnu opremu kako bi preseljenje proteklo bezbedno i ekspeditivno. U svom voznom parku imamo kombi za selidbe i kamion za selidbe koji su atestirani i zadovoljavaju sve standarde, tovarni prostori su čisti i uredni, poseduju bezbednosne utege, a vaše stvari će biti sigurne prilikom transporta i prevezene na novu lokaciju bez oštećenja.

Od samog osnivanja agencije za selidbe Beograd proširujemo našu ponudu i sadržaj kako bi bili konkurentni na tržištu koje se konstantno razvija. Mi se trudimo pre svega da našim klijentima pružimo kvalitetnu i pouzdanu uslugu kojom će biti zadovoljni.

selidbe atlas logo
selidbe atlas logo

Razmišljanjem unapred i pogledom u budućnost otvarujemo našu viziju poslovanja. Kako se menjaju navike naših klijenata i mi se usavršavamo i nadograđujemo naše znanje iz oblasti kojom se bavimo. Novi trendovi, donose nove prohteve klijenata, pa se i mi lako prilagođavamo i transformišemo što iziskuje i naše moderno društvo, tako da za sve vaše specifične zahteve stojimo na raspolaganju.

NAŠE VREDNOSTI

  1. 1.ODGOVORNOST
  2. 2.POSLOVNA STRAST
  3. 3.POUZDANOST
  1. 4.TAČNOST
  2. 5.HRABROST
  3. 6.STRUČNOST
  1. 7.PROFESIONALIZAM
  2. 8.AŽURNOST
  3. 9.OSTVARENJE REZULTATA

Agencija za selidbe Atlas odgovorno preuzimama rizike za prenos gabaritnih predmeta, antikviteta, umetničkih dela i garantujemo za vaše dragocenosti. Naša visprenost i neustrašivost su ključ uspeha za dobre poslovne rezultate gde su uvek zadovoljne obe strane.

selidbe atlas logo