PREVOZ BELE TEHNIKE – SELIDBE ATLAS

TRANSPORT BELE TEHNIKE

Kada je u pitanju prevoz bele tehnike prilikom preseljenja, angažovanje naše pouzdane agencije za selidbe Beograd je od suštinskog značaja. Ovi uređaji su često osetljivi i zahtevaju poseban tretman prilikom pakovanja, transporta i manipulacije. Mi smo firma koje se specijalizovala za selidbe, posedujemo iskustvo i adekvatnu opremu za siguran transport ove vrste uređaja.

Pojedini uređaji kao što su zamrzivači, frižideri ili bojleri mogu biti gabaritni i teški, pa je poželjno da njihov prenos ne vršite sami, već prepustite našim iskusnim radnicima za selidbe, koji će prenos i prevoz bele tehnike obaviti rutinski, već oprobanim tehnikama prenošenja i zaštite uređaja.

Vršimo prevoz sve vrste bele tehnike kao što su:

  • Frižideri
  • Zamrzivači
  • Sudomašine
  • Veš mašine
  • Mašine za sušenje veša
  • Bojleri
  • Šporeti
  • Ugradne rerne i ploče
  • Mikrotalasne i ostalo
prevoz-bele-tehnike

Prevoz bele tehnike zahteva pažljivo planiranje i sprovođenje kako bi se izbegla oštećenja i obezbedio siguran transport. Evo nekoliko ključnih aspekata koje naša Atlas agencija za selidbe uzima u obzir prilikom transporta:

Pravilno Pakovanje i Zaštita

Naša agencije za selidbe Beograd se Specijalizovala za prevoz bele tehnike i mi vam pružamo odgovarajuće pakovanje i zaštitu za svaki uređaj. To uključuje korišćenje odgovarajućih materijala poput sunđera, jastučića od vazduha ili kartonskih kutija za selidbe kako bi se sprečilo pomeranje i oštećenje tokom transporta.

Specijalizovana oprema i transport

Za prevoz bele tehnike neretko se koristi i oprema poput dizalica, traka za vezivanje i nosača za obezbeđivanje sigurnog transporta. Ovo je ključno za sprečavanje oštećenja i olakšavanje manipulacije teškim uređajima. Uređaji u tovarnom prostoru moraju biti fiksirani pomoću različitih vrsta utega kako ne bi došlo do njihovog pomeranja i oštećenja. Za transport bele tehnike najčešće koristimo kombi za selidbe sa kojim se lako može manipulisati u uzanim prolazima.

Profesionalno osoblje i prilagođene strategije

Stručno osoblje naše agencije za selidbe Beograd poseduje znanje o specifičnostima prevoza bele tehnike. Prilagođene strategije za svaki uređaj i pažljivo planiranje rute transporta ključni su faktori za uspešan prevoz. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu omogućilo nam je da tačno znamo kako da prenosimo i pakujemo sve vrste uređaja kako bi ih na bezbedan i siguran način prevezli na drugu lokaciju.

transport-bele-tehnike

Kada se odlučite da angažujete Atlas selidbe Beograd za prevoz bele tehnike, imate niz prednosti koje mogu da olakšaju proces preseljenja. Mi ćemo vam pružiti brzinu, efikasnost, dodatni mir i sigurnost tokom preseljenja. Zato nas pozovite već danas za bilo koju uslugu iz ove oblasti, a možete nas angažovati za sledeće delatnosti:

Našim angažovanjem garantujemo da će vaša bela tehnika i sve ostalo biti bezbedno prevezeno na novu lokaciju bez oštećenja. Iskusni timovi agencije Atlas efikasno upravljaju procesom prevoza bele tehnike, čime se štedi vreme i omogućava fokus na druge aspekte preseljenja.

PREVOZ BELE TEHNIKE IZ ŠOPING CENTRA

Kupovina u šoping centru je često neplanirana, ali kada kupujete elektronski uređaj zahteva detaljno planiranje transporta bele tehnike u slučaju da prodavac nema obezbeđen prevoz. Bez obzira da li nabavljate novi frižider, veš mašinu ili televizor, siguran transport je od suštinskog značaja. Najčešće vozila koja posedujete ne zadovoljavaju potrebe za prevoz bele tehnike i upravo tu dolazi do izražaja potreba za stručnim prevoznim uslugama koje su prilagođene ovakvim specifičnostima.

Ne brinite se, možete pozvati nas i mi ćemo u najkraćem mogućem roku obaviti ovaj transport, kao i bilo koji drugi kada su u pitanju takozvane manje selidbe koje zahtevaju brzu realizaciju.

Zašto odabrati agenciju Atlas za prevoz bele tehnike Iz šoping centra

Naše iskustvo omogućava siguran prevoz bele tehnike od šoping mola do vašeg doma ili poslovnog prostora. Pored profesionalne usluge prevoza nudimo adekvatno pakovanje i zaštitu za svaku vrstu uređaja korišćenjem odgovarajućih materijala.

Dobrim poznavanjem grada i spretnosti u sigurnoj vožnji uštedećete na vremenu za transport bele tehnike do vaše destinacije, zato nas pozovite odmah i vaši urđaji će biti bezbedni i ekspeditivno prevezeni.

selidba-bele-tehnike

PREVOZ BELE TEHNIKE DO SERVISA

Veoma često dolazi do kvarova uređaja u domaćinstvu, pa je i njihova popravka sastavni deo svakodnevnice. Veliki problem je hitnost popravke uređaja koji su nam neophodni za svakodnevno funkcionisanje, a naročito porodicama sa malom decom. U određenim situacijama kada majstor nije u mogućnosti da dođe do vas, a vama je neophodan servis veš mašine, šporeta ili bojlera kao jedina opcija vam ostaje da samostalno organizujete prevoz bele tehnike do servisa, što takođe može predstavljati problem ukoliko ne posedujete adekvatno vozilo.

Za prevoz bele tehnike do servisa možete pozvati našu Atlas agenciju kako bi urgentno prevezli vaš uređaj. Slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam izaći u susret u najkraćem mogućem roku, stojimo vam uvek na raspolaganju.

CENA PREVOZA BELE TEHNIKE

Sigurno da je cena prevoza bele tehnike znatno manja od cene selidbe stana, preseljenja poslovnog prostora ili gabaritnih uređaja, jer ne zahteva puno posla i svakako spada u jeftine selidbe. Na cenu prevoza bele tehnike može da utiče udaljenost lokacije na koju se prevozi, težina uređaja i broj spratova na koji se nosi, naročito ako je u pitanju zgrada bez lifta.

Kontaktirajte nas telefonom i odmah saznajte vašu cenu prevoza bele tehnike!