SELIDBE U BEOGRADU - ATLAS

NAJPOUZDANIJE SELIDBE U BEOGRADU

Mi razumemo važnost sigurnog i bezbednog preseljenja i zato smo vaš najbolji izbor za selidbe u Beogradu. Sa našim izuzetnim timom profesionalnih radnika i godinama iskustva u ovom poslu, stekli smo reputaciju najpouzdanije kompanije. Atlas selidbe, ponose se pružanjem kvalitetne usluge po najpovoljnijim cenama.

Bez obzira da li ste klijent kome je potrebna selidba stana ili vlasnik preduzeća kome je potrebna selidba poslovnog prostora unutar grada, ili na drugu lokaciju u Srbiji, naša služba će vam ponuditi najbolja rešenja. Od pakovanja vaših dragocenih stvari do sigurnog transporta kroz gužvu i vrevu grada, Atlas kompanija je vaš pouzdan partner tokom čitavog procesa preseljenja koji vam pruža svu neophodnu logistiku. Iskusite razliku selidbe Beograd sa nama, gde pretvaramo složenosti urbanog preseljenja u bezbrižno putovanje kroz srce glavnog grada.

Naši radnici za selidbe su obučeni, iskusni i posvećeni, a vaše stvari tretiraju s najvećom pažnjom kako bi osigurali da stignu bezbedno na odredište. Bez obzira da li ste nas angažovali za selidbe Beograd lokalnog tipa ili se selite na dalju destinaciju, naš tim je spreman za sve vrste izazova. Posedujemo sve vrste dodatne opreme, kao što su utege, specijalizovana kolica, paletari i ostalo za rukovanje i prenošenje različitih predmeta.

atlas-selidbe-beograd

NUDIMO VAM RAZNOVRSNE USLUGE ZA SELIDBE U BEOGRADU

Širok spektar usluga imamo u našoj ponudi, uključujući pakovanje, raspakivanje, montažu nameštaja i rešenja za skladištenje stvari kako bismo vaše preseljenje učinili što jednostavnijim. Ako tražite pristupačnu, pouzdanu i efikasnu agenciju, ne tražite dalje, jer je Atlas služba za selidbe najbolja preporuka za vas.

Pakovanje stvari vršimo proverenim i kvalitetnim materijalima koji sa sigurnošću štite vaše dragocenosti od oštećenja. U zavisnosti od predmeta koji se pakuju koristimo različite materijale kao što su kartonske kutije za selidbe, streč folija, pucketava folija, bio flips ispuna itd. Lomljivi predmeti poput stakla, keramike, električni uređaji iziskuju dodatnu zaštitu. Preseljenje poslovnih prostora je praćeno mnogobrojnom dokumentacijom i opremom što zahteva veći broj kutija koje označavamo kako bi raspakivanje proteklo brzo.

Demontaža i montaža nameštaja su uglavnom neophodni prilikom prenošenja velikih i gabaritnih elemenata. Demontaža se svakako mora izvršiti ukoliko elementi ne mogu da prođu kroz vrata, da se spuste niz stepenice ili ne mogu da uđu u lift, ali je takođe potrebno demontirati nameštaj velikih dimenzija da se ne bi iskrivio i izlomio prilikom nošenja. Majstori iz Atlas selidbe Beograd su vešti za demontiranje i montiranje svih elemenata, kako bi se posao obavio na pravi način.

Kontaktirajte nas danas za besplatnu procenu selidbe i prepustite nama da vam organizujemo kompletno preseljenje.

POUZDAN PREVOZ ZA SELIDBE U BEOGRADU

Planirate selidbu u Beogradu u gradu koji nikada ne spava? Ne tražite dalje od naše ugledne kompanije Atlas, koja će da se pozabavi svim vašim potrebama. Jasno je da je snalaženje po prometnim ulicama i jednosmernim pravcima glavnog grada izazovno, zbog čega je naša služba posvećena pružanju vrhunske usluge prevoza za selidbe u Beogradu. Kao lokalna kompanija, donosimo neophodno iskustvo, snalažljivost i profesionalizam kako bismo bili ekspeditivni i uspešni u obavljanju posla.

atlas-selidbe-u-beogradu

Pouzdanost - Sa dugogodišnjim iskustvom u poslu prevoza i transporta, garantujemo pouzdanost u svakom koraku. Naša ekipa profesionalaca pažljivo planira svaki kilometar puta kako bi vaše preseljenje prošlo sigurno i bezbedno.

Efikasnost - Znamo da je vreme dragoceno tokom preseljenja, naročito kada postoje rokovi za izvršenje posla. Zato se trudimo da budemo efikasni u svakom segmentu procesa. Naša brza i efikasna usluga prevoza omogućava vam da se brzo nastanite u svom novom domu ili poslovnom prostoru.

Sigurnost - Vaša bezbednost je naš prioritet. Naši iskusni vozači i specijalno dizajnirana vozila obezbeđuju siguran transport vašeg imetka tokom selidbe u Beogradu. Vaše stvari su u dobrim rukama, tovarni prostor naših vozila je prilagođen i namenski konstruisan za dodatno osiguranje predmeta koji se prevoze.

Utovar i Istovar - Atlas selidbe Beograd vam nude profesionalno i pažljivo utovaranje i istovaranje vaših stvari iz vozila. Po potrebi dodatno koristimo namenska kolica i paletare kako bi sve proteklo kako treba.

Mi vam nudimo širok dijapazon usluga, kao što su:

SELIDBE NA TERITORIJAMA SVIH BEOGRADSKIH OPŠTINA

Sve Beogradske opštine i prigradska naselja imaju svoje specifičnosti, posebnosti, pa i veliku udaljenost između određenih teritorija, a još kada na to dodamo gužve u glavnom gradu, naročito u poznatim pikovima pre i po završetku radnog vremena građana, vreme u prevozu se znatno povećava od planiranog, tako da selidba u Beogradu mora dobro da se isplanira kako bi se uštedelo i na vremenu.

Pojedine opštine i ako spadaju pod teritoriju glavnog grada udaljene su međusobno po nekoliko desetina kilometara kao što su relacije Sopot – Zemun, Lazarevac – Palilula, Grocka – Surčin, Obrenovac – Mladenovac, dok sa druge strane imamo Novi Beograd - Savski Venac, Vračar – Stari Grad, Zvezdara - Voždovac opštine koje su u srcu grada i međusobno su povezane, ali u špicevima kada su najveće gužve vreme u prevozu može potrajati i po sat vremena.

Atlas agencija za selidbe Beograd vrši preseljenje i transport u svih 17 Beogradskih opština:

 • Barajevo
 • Voždovac
 • Vračar
 • Grocka
 • Zvezdara
 • Zemun
 • Lazarevac
 • Mladenovac
 • Novi Beograd
 • Obrenovac
 • Palilula
 • Rakovica
 • Savski venac
 • Sopot
 • Stari grad
 • Surčin
 • Čukarica

Slobodno nas kontaktirajte u bilo kom delu grada da se nalazaite i mi ćemo izaći na teren kako bi izvršili besplatnu procenu. Nema skrivenih troškova, cena selidbe će biti transparentno izražena u šta ćete imati odmah uvid za svaku uslugu i segment koji plaćate.

atlas-beogradske-selidbe

CENA SELIDBE U BEOGRADU

Ni jedno preseljenje nije isto, pa tako ne postoji ni fiksna cena selidbe u Beogradu. Kako bi se izvršila relevantna procena moraju se sagledati svi elementi koji utiču na krajnju procenu. Postoji mnogo faktora koji utiču na formiranje cene selidbe.

Kada se određuje cena selidbe Beograd prvo se sagledava količina stvari koje se prevoze, njihova gabaritnost i težina. Ako je nameštaj glomazan i ne može proći kroz vrata, stepenište ili ući u lift mora se demontirati na licu mesta kako bi se preneo u kamion ili kombi za selidbe što zahteva naše dodatne usluge demontaže i montaže.

Predmeti od lomljivih materijala kao što su escajg, staklo i ostalo zahtevaju zaštitu i pakovanje u kartonske kutije za selidbe što takođe spada u dodatne usluge i time se povećava cena selidbe Beograd. Za pakovanje stvari je potrebno dodatno angažovanje, vreme i materijal koji će kad se dobro i pravilno upakuje zaštititi vaše dragocenosti od lomova i oštećenja.

Kod formiranja cenovnika selidbe u obzir se uzima i udaljenost lokacije na koju se vrši preseljenje. Lokalna preseljenja su jeftinija od međugradske selidbe, ali svakako nas morate kontakti kako biste dobili precizne informacije o troškovima.